DRUKUJ
2019-11-29
Dyscyplina technologia żywności i żywienia
2019
- dr inż. KATARZYNA JOANNA PIELECH-PRZYBYLSKA
- wniosek osoby ubiegającej się o stopień doktora habilitowanego
- informacja o składzie komisji habilitacyjnej
- recenzja 1
- recenzja 2
- recenzja 3
- Uchwała Rady do spraw Stopni Naukowych
2021
- dr inż. MAŁGORZATA ZAKŁOS-SZYDA
- wniosek osoby ubiegającej się o stopień doktora habilitowanego
- informacja o składzie komisji habilitacyjnej
- recenzja 1
- recenzja 2
- recenzja 3
- recenzja 4
- Uchwała Rady do spraw Stopni Naukowych
2024
- dr inż. MICHAŁ SÓJKA
- wniosek osoby ubiegającej się o stopień doktora habilitowanego
- informacja o składzie komisji habilitacyjnej
- recenzja 1
- recenzja 2
- recenzja 3
- recenzja 4
- Uchwała Rady do spraw Stopni Naukowych
- dr inż. KATARZYNA MARIA GRZELAK-BŁASZCZYK
- wniosek osoby ubiegającej się o stopień doktora habilitowanego
- informacja o składzie komisji habilitacyjnej
- recenzja 1
- recenzja 2
- recenzja 3
- recenzja 4
- Uchwała Rady do spraw Stopni Naukowych
- dr inż. JOANNA KRYSTYNA ORACZ
- wniosek osoby ubiegającej się o stopień doktora habilitowanego
- informacja o składzie komisji habilitacyjnej
- recenzja 1
- recenzja 2
- recenzja 3
- recenzja 4